CrowdStrike Update Causes BSOD Issues Globally – Audit Available 🛡️ Learn more

TRY NOW

Libra ICT

Je betrouwbare ICT-kennispartner. Met helder advies en toekomstbestendige ICT-innovaties realiseren we systemen waar je op kan vertrouwen.

Wij geloven dat goede samenwerking voortkomt uit partnerschap. Als ICT-specialist staan we naast onze klanten en werken we samen aan een duurzame organisatie waarin het digitale potentieel optimaal wordt benut. We zoeken niet alleen naar de oplossing die vandaag bij je past, maar werken naar een infrastructuur die met je bedrijf meegroeit. Zo zorgen we dat ICT-systemen aansluiten bij de identiteit en ontwikkeling van je organisatie en staat de persoonlijke bedrijfsstrategie van de klant voorop.

Open communicatie en duidelijke uitleg voorziet je van een stabiele basis. Zo ben je altijd goed op de hoogte van het systeem waarmee je werkt en kun je comfortabel en zelfverzekerd aan de slag. Met grip op vandaag en oog op de toekomst kan jij als ondernemer je kracht inzetten op je passie!

Lansweeper Services

We use Lansweeper to check customer environments on unmanaged, unknown or unprotected assets to secure their network segments from unforeseen threats.
Visit Website

Libra ICT Headquarters

  • Postelweg 41
  • Bladel
  • 5531 MV
  • Netherlands