Notification

Icon
Error

Web Extension Add In Not Working - LanSweeper Web Extension Add In Not Working for FireFox, IE, Chrome, Edge, anything ever...

Posted: Thursday, October 8, 2020 7:29:48 PM(UTC)
tischuchman

tischuchman

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
FF updated and it stopped working. I download it again and it doesnt work. I reinstall and it doesnt work. The reg entry never worked for me for IE, not surprised... its IE. Everyone in healthcare thinks Chrome is satan so its hard to get that to even run with domain admin... but it fails forever. Edge is.... Edge and it wont run in that either.

Is anyone else having issues with the add ins working? I love those little actions on the side there... so cute!

But I like them better when they work.
steveb
#1steveb Member Posts: 22  
posted: 10/15/2020 4:06:58 PM(UTC)

Active Discussions

Lansweeper Assets with different MACs/IPs getting merged
by  MartinO   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:15:25 PM(UTC)
Lansweeper Where is Extension Attribute 1
by  CoolDood  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 8:45:46 PM(UTC)
Lansweeper Accessing IMEI/MEID fields for manual assets
by  Tom Londe   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 5:31:27 PM(UTC)
Lansweeper Server 2019 Version Numbers
by  MCBowman   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 2:35:32 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/21/2020 4:48:10 PM(UTC)