Notification

Icon
Error

Hard coded agents - My remote devices havea hard coded server name in their configuration file.

Posted: Thursday, June 10, 2021 4:48:37 PM(UTC)
KenDMan

KenDMan

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
My remote devices have a hard coded Lansweeper server name in their configuration file. That server is being decommissioned. A new server with new name and IP address is up and running. How do I get my clients that have the old server name hard coded in their config file changed to reflect the new server name (actually a DNS aliase)?
Brandon
#1Brandon Member Posts: 154  
posted: 6/10/2021 8:21:57 PM(UTC)
Create a deployment with the server changed in the install parameters, then deploy it.

Active Discussions

Report Center Show newly discovered software
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 12:06:21 AM(UTC)
Lansweeper Multiple Devices Owned by Users (asset relations)
by  Charles S.  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 9:38:26 PM(UTC)
Lansweeper Show Date Without Time
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 9:04:47 PM(UTC)
Lansweeper Windows 10 Version Chart
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 6:16:52 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent Report
by  brodiemac-too   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 5:27:29 PM(UTC)