Notification

Icon
Error

Exclude monitor types - Exclusion

Posted: Wednesday, June 9, 2021 3:37:36 PM(UTC)
Nicolas Pigeon

Nicolas Pigeon

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Hi,

is it possible to exclude from scan spicific type of asset like some brands of monitors we do not want to scan ? It is because we are scanning home monitors of people and we only need to scan Acer ones.

Thanks

FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 139  
posted: 6/11/2021 2:16:04 PM(UTC)
Hello,

At this moment, excluding monitors on brand is unfortunately not possible. We marked this as a feature request, so hopefully, we can foresee this on a future release.

Active Discussions

Lansweeper RPC Unavailable error
by  Greeno   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:15:07 PM(UTC)
Lansweeper Exclude Search
by  pryan67   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 4:01:43 PM(UTC)
Lansweeper Report: All Apple Mac devices with Memory RAM asset
by  gabrielo  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 3:17:24 PM(UTC)
Lansweeper Does technical support for LS really respond?
by  tosch   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 12:48:50 PM(UTC)
Lansweeper Deployment packages using lsagent
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 11:44:33 PM(UTC)
Lansweeper INFO DateTimeService time refresh
by  ZachO21   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 4:23:15 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk tabs always regenarated
by  Carla  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 9:49:27 PM(UTC)