Notification

Icon
Error

Exclude monitor types - Exclusion

Posted: Wednesday, June 9, 2021 3:37:36 PM(UTC)
Nicolas Pigeon

Nicolas Pigeon

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Hi,

is it possible to exclude from scan spicific type of asset like some brands of monitors we do not want to scan ? It is because we are scanning home monitors of people and we only need to scan Acer ones.

Thanks

FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 139  
posted: 6/11/2021 2:16:04 PM(UTC)
Hello,

At this moment, excluding monitors on brand is unfortunately not possible. We marked this as a feature request, so hopefully, we can foresee this on a future release.

Active Discussions

Lansweeper Laptop warranty include users from active directory filtered by OU
by  Iyad   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:09:27 PM(UTC)
Lansweeper Exclude Search
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:01:43 PM(UTC)
Lansweeper Report: All Apple Mac devices with Memory RAM asset
by  gabrielo   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:17:24 PM(UTC)
Lansweeper Does technical support for LS really respond?
by  tosch  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:48:50 PM(UTC)
Lansweeper Deployment packages using lsagent
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 11:44:33 PM(UTC)
Lansweeper INFO DateTimeService time refresh
by  ZachO21  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 4:23:15 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk tabs always regenarated
by  Carla   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 9:49:27 PM(UTC)
Lansweeper Importing with user relations
by  teddyh2o  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 6:05:46 PM(UTC)