Notification

Icon
Error

Antivirus Checking for Windows Defender on Server 2019

Posted: Friday, April 2, 2021 3:50:57 PM(UTC)
ABECU

ABECU

Member Original PosterPosts: 19
4
Like
Lansweeper doesn't mark Server 2019 machines as having AV installed when using Windows Defender. I gather this is because it's installed as a Feature rather than as a Program. The "Is AV Installed" routing needs to know about both?
Alex T
#1Alex T Member Posts: 1  
posted: 8/9/2021 5:05:47 PM(UTC)
Should absolutely be added! Always getting nervous when I see a red "No Antivirus Installed." status.
Matt T
#2Matt T Member Posts: 1  
posted: 10/27/2021 3:27:53 PM(UTC)
I bet you are correct. Hopefully they will fix this!

Active Discussions

Lansweeper AWS Public IP
by  influence2006   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 7:53:49 PM(UTC)
Lansweeper State change
by  siixems  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:53:25 PM(UTC)
Lansweeper Memory leak and huge scan time
by  I_just_make_more_updates   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:42:56 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper commitment for Helpdesk?
by  mecha  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:03:07 AM(UTC)
Lansweeper Router is scanned as webserver
by  Bimal   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 6:39:15 AM(UTC)
Lansweeper Unable to back up database
by  Jeff Palmer  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2022 7:07:45 PM(UTC)
Lansweeper Add custom values
by  nm169   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2022 4:44:28 PM(UTC)
Lansweeper Error: Invalid object name 'tblMonitorUni'
by  WFEC  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2022 3:16:01 PM(UTC)