Notification

Icon
Error

Installer: Result: Deployment ended: No more data is available - How to deal with installer that launch sub process and exit immediately

Posted: Thursday, January 28, 2021 4:52:43 PM(UTC)
Claude Chouinard

Claude Chouinard

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hi,

I am trying to configure a installer for AutoCAD, the problem is that the setup.exe launch a background process and exit immediately. The installation will eventually be completed successfully but Lansweeper will report "Result: Deployment ended: No more data is available"

How should I deal with those kind of installer with Lansweeper? I still want to trap other failure condition.

thanks
Brandon
#1Brandon Member Posts: 175  
posted: 1/28/2021 5:20:14 PM(UTC)
Is a prerequisite software being installed before Autocad is being installed? If so is this software in the same folder as the autocad software? Just an idea.

Originally Posted by: Claude Chouinard Go to Quoted Post
Hi,

I am trying to configure a installer for AutoCAD, the problem is that the setup.exe launch a background process and exit immediately. The installation will eventually be completed successfully but Lansweeper will report "Result: Deployment ended: No more data is available"

How should I deal with those kind of installer with Lansweeper? I still want to trap other failure condition.

thanks


Claude Chouinard
#2Claude Chouinard Member Original PosterPosts: 2  
posted: 1/28/2021 9:09:00 PM(UTC)
The setup program install multiple applications. The process for creating a unattended installation is quite complex and create a whole directory structure with multiple files.

In the end, the software install correctly, it`s just the setup program that exit after few second with no status, the actual install is running in background and this is confusing Lansweeper.

I am also checking with AutoDesk for a solution (like a parameters on the setup to run in foreground) but no success so far.
CyberCitizen
#3CyberCitizen Member Posts: 451  
posted: 2/1/2021 2:01:23 AM(UTC)
I have had no issues with AutoDesk products but you do need to use the installer to create an installer for remote deployment.

"C:\Windows\Temp\AD.Navisworks.2020.Install\Img\setup.exe" /W /q /I AD.Navisworks.Freedom.2020.ini /language en-us

This is one I was using for Navisworks and had no issues.
efriggen
#4efriggen Member Posts: 4  
posted: 10/21/2021 1:56:23 PM(UTC)
Originally Posted by: CyberCitizen Go to Quoted Post
I have had no issues with AutoDesk products but you do need to use the installer to create an installer for remote deployment.

"C:\Windows\Temp\AD.Navisworks.2020.Install\Img\setup.exe" /W /q /I AD.Navisworks.Freedom.2020.ini /language en-us

This is one I was using for Navisworks and had no issues.



I had the same problem as CyberCitizen.
I saw that you had /W inbetween, so I used that in my command line and now I get a deployment successfull.
I wanted to reply this, just in case other users have this problem.

Active Discussions

Lansweeper ManageEngine ADSelfService Plus Vulnerability
by  TheGift73   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/30/2021 10:25:01 AM(UTC)
Lansweeper OS: Not latest Build of Windows 10 not working
by  Luke Maslany  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/29/2021 2:01:49 PM(UTC)
Lansweeper Cannot find right class
by  FabioB   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/29/2021 8:16:33 AM(UTC)
Lansweeper vCenter vSphere Web Client Vulnerabilities
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/25/2021 12:24:24 PM(UTC)
Lansweeper Report for Hardware Maintenance
by  PBjelly   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/23/2021 2:53:33 PM(UTC)
Lansweeper Need a little help here
by  AMcCarron  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/18/2021 3:07:25 PM(UTC)
Lansweeper Solftware Installed by member of AD Group
by  RPZ   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/17/2021 9:57:42 PM(UTC)
Lansweeper Uptime Report duplicate powerstates
by  INNO-IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/16/2021 5:10:23 PM(UTC)