Notification

Icon
Error

LSPUSH and Group Policy - lspush will run manually but not in policy

Posted: Monday, September 21, 2020 10:15:12 PM(UTC)
HurricaneDave

HurricaneDave

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Greetings, has anyone encountered an issue with running the lspush in a startup script in group policy? I set it up just as the knowledgebase article said, but it doesn't seem to run with the user logs in.

I can have the same computer/user run the .vbs script manually from the same location and it works fine.

I ran a gpresult on the computer/user and the GPO is applying.

I don't see any messages in Windows event viewer. I uninstalled and/or disabled anti-virus to test and still nothing.

????
Caleb
#1Caleb Member Posts: 19  
posted: 10/2/2020 4:50:56 PM(UTC)
I think we had some issues with a startup script. We currently use a scheduled task that is deployed and managed using Group Policy. It works quite well.

Active Discussions

Lansweeper Last used system of users in a specific OU
by  chriscornelis   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:11:35 AM(UTC)
Lansweeper Trying to display different versions of software
by  TimHolmes1973  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/28/2020 8:54:04 PM(UTC)
Lansweeper Switch & Port reports - SNMPInfo tables missing info
by  Maxlieb   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/28/2020 1:02:24 PM(UTC)
Lansweeper Last Patch Date
by  Dan S   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/26/2020 2:27:47 PM(UTC)
Lansweeper Webcam report, the wrong way
by  TimHolmes1973  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/23/2020 4:38:45 PM(UTC)
Lansweeper zerologin posted report
by  hanslepire   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/23/2020 8:50:59 AM(UTC)
Lansweeper Need help finishing a report for Failed Logons
by  Helpdesk15  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/20/2020 3:10:33 PM(UTC)