Notification

Icon
Error

Access Knowledgebase - WebError

Posted: Thursday, May 14, 2020 6:30:56 PM(UTC)
daigls

daigls

Member Original PosterPosts: 24
0
Like
Hi,

using 8.0.130.12

If i create a new article in knowledgebase i get the error message

WebServer Error "Object reference not set to an instance of an object".

This happens on a Lansweeper ScanServer with IIS and also on a seperate ScanServer with IIExpress Server

Active Discussions

Lansweeper NOT doesn't work as expected
by  KevinA-REJIS   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:49:29 PM(UTC)
Lansweeper Combined Vulnerability Report Q1 2019
by  Leslie Stroobant  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:27:42 PM(UTC)
Lansweeper All Devices with WINS Service Running on the Network
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:44:56 PM(UTC)
Lansweeper Physical Laptops and Desktops Only
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:51:56 PM(UTC)
Lansweeper Assistance With AV & Bitlocker Report
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:50:47 PM(UTC)
Lansweeper Count of completed KB installation Report
by  jamie21  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 11:49:57 AM(UTC)
Lansweeper local admin users of a specific device
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 10:42:23 AM(UTC)
Lansweeper Bitlocker Report not contain all computers
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/3/2020 6:20:53 PM(UTC)