Notification

Icon
Error

how to add windows and office licenses manually. - how to add windows and office licenses manually.

Posted: Friday, August 23, 2019 7:32:10 PM(UTC)
cesar.ti

cesar.ti

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
how to add windows and office licenses manually.
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 8/27/2019 1:28:18 PM(UTC)
The best way would be to try and get them scanned as explained here: https://www.lansweeper.c...g-software-license-keys/

However, if that doesn't work due to the restrictions of Office, the best alternative would be to use a custom field. More information on that here: https://www.lansweeper.c...-to-asset-custom-fields/

Active Discussions

Lansweeper Default tabs not being deleted.
by  RobertB   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:34:50 PM(UTC)
Lansweeper SCCM - Overrighting Lansweeper Info
by  The Boss  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:39:00 PM(UTC)
Lansweeper Windows Defender AV
by  Mikey!   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:23:02 PM(UTC)
Lansweeper Changes in the licensing model
by  BullGates   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:17:46 PM(UTC)
Lansweeper User deletion requirements
by  Adam Poole  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:45:58 PM(UTC)