Notification

Icon
Error

Remote Registry 2019 - still working for win 10 1809

Posted: Thursday, August 22, 2019 3:47:10 PM(UTC)
EB

EB

Member Original PosterPosts: 33
0
Like
I am still using the remote reg file for connecting to remote registries now working perfect with windows 10!
Working since 2013.

download path:
https://cdn.pdq.com/aa/files/startreg.exe


Action:
{actionpath}startreg.exe {computer}


Cheers all ADMINS
Keywan
#1Keywan Member Posts: 2  
posted: 9/30/2019 10:10:08 AM(UTC)
after put the wbdja44i.dll in Action directory, it works only on the server. On the client machine it does not started. Any Idea why?
gareauk
#2gareauk Member Posts: 1  
posted: 10/24/2019 7:33:06 PM(UTC)
Originally Posted by: Keywan Go to Quoted Post
after put the wbdja44i.dll in Action directory, it works only on the server. On the client machine it does not started. Any Idea why?


When I run this action with confirmation turned on, it puts quotes around the entire command (eg. Do you want to run : '\\servername\lansweeper$\startreg.exe computername.domain.com'?) and does not run. If I run this same command directly from the server, it will not run unless the quotes are removed.

Does anyone know how to remove the quotes from the action?
mhermsen21
#3mhermsen21 Member Posts: 1  
posted: 3/5/2020 6:34:45 PM(UTC)
Is anyone having issues with startreg.exe not running? When we click the action, it opens the lansweeper prompt to run. Then Remote Registry never opens, no error, nothing. Remote Registry service is running on the machine. This happens to all machines for us. Anyone else?
CyberCitizen
#4CyberCitizen Member Posts: 344  
posted: 3/6/2020 12:25:39 AM(UTC)
Originally Posted by: mhermsen21 Go to Quoted Post
Is anyone having issues with startreg.exe not running? When we click the action, it opens the lansweeper prompt to run. Then Remote Registry never opens, no error, nothing. Remote Registry service is running on the machine. This happens to all machines for us. Anyone else?


Yep, it's pretty much like an AutoIt Script that emulates the process of connecting to a remote registry.

I found it to flakey and just gave up. To unreliable to put into production. Stuck to the manual connection method as we don't really connect to the registry that much, the ones we do, we have as deployment packages to make the necessary changes.

Active Discussions

Lansweeper SQL Triggers
by  RKCar  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:32:36 PM(UTC)
Lansweeper Windows assets showing as not running Antivirus
by  ELVAL-IT   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:58:19 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper server down on 8.x
by  ELVAL-IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:47:43 PM(UTC)
Lansweeper Deployment - Check folder with a condition
by  Corda85   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:01:13 PM(UTC)
Lansweeper Issues with Wake on lan
by  Christophe  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:35:28 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Upgrade Stuck
by  richardrobo   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:01:12 AM(UTC)
Lansweeper Edit "Last Seen"
by  sascha.seiler  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/4/2020 5:51:34 PM(UTC)