Notification

Icon
Error

Asset Radar to cover all subnets

Posted: Wednesday, January 20, 2021 3:16:33 PM(UTC)
BentO

BentO

Member Original PosterPosts: 5
0
Like
Asset Radar is perfect for instant discovery- and scanning of devices connecting to the subnet.

However, Asset Radar does only cover the subnet where the Lansweeper server is located, but I hope and thing, that most companies has more subnets to obtain basic network security.


A big wish is an Asset Radar that covers all (selected) subnets.


Maybe you could use the LSAgent on an active computer, to act as a Asset-Radar-Helper on the given subnet ?

I've seen this method used with thin-client management.
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 134  
posted: 1/21/2021 7:51:36 PM(UTC)
Hello,

Indeed, Asset Radar only scans within its own subnet at the moment. Adding an extra scanning server(s) in your other subnet(s) is a way to solve this.

Active Discussions

Lansweeper Creating a count
by  Brianne   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:12:49 PM(UTC)
Lansweeper Some reports shows dublicated assets
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:46:37 AM(UTC)
Lansweeper Adding "multi-part" Conditions to Reports
by  Brandon   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2021 1:52:17 PM(UTC)
Report Center Microsoft Outlook email bug EX255650
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 2:30:16 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday May 2021
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/11/2021 8:13:06 PM(UTC)
Lansweeper Report showing only Wi-Fi Devices and MAC addresses
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/11/2021 2:23:24 PM(UTC)
Lansweeper Modifying Purchase Date / Yearly Refresh Report
by  Cripple.Zero  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/7/2021 7:06:47 PM(UTC)