Notification

Icon
Error

Mapped Drives Incorrect - LS Mapped Drives not correct

Posted: Tuesday, July 7, 2020 5:03:01 PM(UTC)
GeneDi

GeneDi

Member Original PosterPosts: 3
1
Like
Hi Everyone,

I've been told that the LS Mapped Drive report searches the registry for persistent network drive connections.

I'm finding many machines that have those keys in the registry but they are not appearing on the report.

Am I misunderstanding this functionality or is something not working?

thank you in advance,

GeneDi
cycleheat
#1cycleheat Member Posts: 35  
posted: 7/7/2020 5:21:32 PM(UTC)
My report is empty... which is odd because every machine has persistent mapped drives.

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Users Required To Have Email
by  josh.d   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:34:27 PM(UTC)
Lansweeper Real Ticket Templates
by  TimHolmes1973  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:38:08 PM(UTC)
Lansweeper Event Filter Widget Cases
by  taext   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:56:07 AM(UTC)
Lansweeper No antivirus installed
by  MB@CC-IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 5:14:50 PM(UTC)
Lansweeper New License
by  Mikey   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 3:46:57 PM(UTC)
Lansweeper Powershell module for Lansweeper - Automation
by  Hendrik.VE  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 1:48:59 PM(UTC)
Lansweeper Email - Email notifications not working
by  Bruce Tran  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/25/2021 10:46:29 PM(UTC)