Notification

Icon
Error

Lansweeper load the disk subsystem - Max 14000 IOPS, 900 mb/s

Posted: Monday, July 6, 2020 3:13:17 PM(UTC)
Alexey Gorbachev

Alexey Gorbachev

Member Original PosterPosts: 4
0
Like
Hi! Our installation of Lansweeper briefly loads the disk subsystem very much. Max 14000 IOPS, 900 mb/s Why is this happening ? Is it possible to reduce the load somehow ?
We have 5 scanning servers and a separate SQL instance.

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Workflow
by  lswanson   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:12:21 PM(UTC)
Lansweeper Changing to remote scanning due to COVID
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:35:26 PM(UTC)
Lansweeper Not giving hackers the Domain Admin password / account
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:27:13 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent failing - Lansweeper SSL Expired
by  lansweeper25t34  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:33:28 PM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  EDV_OHZ   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:26 PM(UTC)
Lansweeper Merge Asset button
by  KeithBecker  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:27:54 PM(UTC)
Lansweeper Merge Two Assets or Update Based on Serial Number
by  KeithBecker   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:25:16 PM(UTC)
Lansweeper Hyper-V guest assets
by  bgstein  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 5:50:24 PM(UTC)