Notification

Icon
Error

Worked time

Posted: Friday, September 1, 2017 4:37:47 PM(UTC)
giorgio.melogli@sigemi.it

giorgio.melogli@sigemi.it

Member Original PosterPosts: 1
2
Like
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time
Imrane DESSAI
#1Imrane DESSAI Member Posts: 1  
posted: 12/10/2019 7:14:40 AM(UTC)
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.
nmckinney
#2nmckinney Member Posts: 2  
posted: 12/10/2019 8:36:43 PM(UTC)
Originally Posted by: Imrane DESSAI Go to Quoted Post
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.


Same question. any solution to this?

Also, why can't the time window automatically pop-up when a ticket is closed? It should be an easy mod that several customers would use. It's difficult to tell agents to enter the time when they have to take the extra steps. Having it pop up would ensure then entered the time on all tickets.
Josh R Smith
#3Josh R Smith Member Posts: 1  
posted: 1/16/2020 5:22:56 PM(UTC)
Originally Posted by: nmckinney Go to Quoted Post
Originally Posted by: Imrane DESSAI Go to Quoted Post
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.


Same question. any solution to this?

Also, why can't the time window automatically pop-up when a ticket is closed? It should be an easy mod that several customers would use. It's difficult to tell agents to enter the time when they have to take the extra steps. Having it pop up would ensure then entered the time on all tickets.


Yes. I would really like to require Time Entered when the ticket closes. I've setup a work around with a checkbox that says "Did you enter time?" But this would be a great feature.

Active Discussions

Installer Windows 10 Upgrade
by  Anita   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/16/2020 5:11:46 PM(UTC)
Installer NEC_UC_Suite-6.1_Install_No_Reboot
by  mchapman1963  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/24/2019 4:50:17 PM(UTC)
Installer Team Viewer Host update / install
by  BastiOn  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2019 2:09:10 PM(UTC)
Installer Office 2016 Update
by  Cem Serdar   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/7/2019 12:05:50 PM(UTC)
Installer Mozilla FireFox 70.0 Install
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/7/2019 12:09:14 AM(UTC)
Installer Update Chrome browser with GoogleUpdate.exe ?
by  Mike Carey   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/6/2019 10:35:43 PM(UTC)