Notification

Icon
Error

Last user on domain asset page

Posted: Tuesday, November 26, 2019 4:29:09 PM(UTC)
MacPhail

MacPhail

Member Original PosterPosts: 2
2
Like
In previous builds, the asset page for my domain had the last username as a field. I used that a lot.

In the current build, 7.2.105.2, it's not there any longer. First, why was it removed and, second, can it be put back?

Thanks!
GFSItdept
#1GFSItdept Member Posts: 1  
posted: 11/29/2019 4:51:49 PM(UTC)
I am missing this information in my new build also. It is very valuable to see who the user of the system is for troubleshooting. Is there a fix for this out yet?

Thanks!

Active Discussions

Lansweeper iManage Client deployment
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:09:47 AM(UTC)
Lansweeper Missing hyperv host details for guest asset LAN-4130
by  danielm  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/7/2019 7:15:56 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper showing MAC address instead of name
by  crashff   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 10:26:25 PM(UTC)
Lansweeper Dell Warranty Lookup - Incorrect Information
by  Trenton Knew  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 10:17:15 PM(UTC)
Lansweeper Incoming Email Parse
by  UEFT   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 5:46:22 PM(UTC)
Lansweeper SSH - Keyboard Interactive Authentication
by  KevinA-REJIS  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 5:22:21 PM(UTC)
Lansweeper Custom OID Scanning / multible OIDs with wildcards
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 11:57:18 AM(UTC)