Notification

Icon
Error

Assets Missing Quickfix Data - Last 60 Days

Posted: Friday, November 8, 2019 10:16:48 PM(UTC)
Mike6436

Mike6436

Member Original PosterPosts: 34
1
Like
The code below displays assets that haven't received patches (quickfixes) in the last 60 days. However, assets that haven't received any patches are missing. How can I include the logic 'tblQuickFixEngineering.InstalledOn = NULL' to the query below?

Code:
Select Top 1000000 tblAssets.AssetID,
  tblAssets.AssetName,
  tsysOS.OSname,
  tblAssets.Username,
  tblAssets.IPAddress,
  tblAssets.Description,
  Max(Convert(date,tblQuickFixEngineering.InstalledOn)) As lastPatchDate,
  tblAssets.Lastseen
From tblQuickFixEngineering
  Join tblAssets On tblAssets.AssetID = tblQuickFixEngineering.AssetID
  Join tsysOS On tblAssets.OScode = tsysOS.OScode
Where tsysOS.OSname Not In ('') And IsDate(tblQuickFixEngineering.InstalledOn) =
  1
Group By tblAssets.AssetID,
  tblAssets.AssetName,
  tsysOS.OSname,
  tblAssets.Username,
  tblAssets.IPAddress,
  tblAssets.Description,
  tblAssets.Lastseen,
  IsDate(tblQuickFixEngineering.InstalledOn)
Having Max(Convert(date,tblQuickFixEngineering.InstalledOn)) < GetDate() - 60
Order By lastPatchDate Desc
Mike6436
#1Mike6436 Member Original PosterPosts: 34  
posted: 11/11/2019 6:11:30 PM(UTC)
I'm also having a hell of a time trying to build a chart off of OSname.

I tried the following but the data is definitely wrong. Suggestions?

Code:
Select Top 1000000 tsysOS.OSname,
  Count(tblAssets.AssetID) As Total
From tblQuickFixEngineering
  Join tblAssets On tblAssets.AssetID = tblQuickFixEngineering.AssetID
  Join tsysOS On tblAssets.OScode = tsysOS.OScode
  Inner Join tblAssetCustom On tblAssets.AssetID = tblAssetCustom.AssetID
Where tsysOS.OSname Not In ('') And tblAssetCustom.State = 1 And
  IsDate(tblQuickFixEngineering.InstalledOn) = 1
Group By tsysOS.OSname
Having Max(Convert(date,tblQuickFixEngineering.InstalledOn)) < GetDate() - 60
Order By Total Desc

Active Discussions

Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:12:44 PM(UTC)
Lansweeper Default User Date Format
by  RickW99456  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:00:51 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:20:28 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper load the disk subsystem
by  Alexey Gorbachev  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:13:17 PM(UTC)
Lansweeper Lost Configuration tab (Admin rights)
by  kspap   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:30:12 AM(UTC)
Lansweeper Deployment with different user rights
by  Jupiter_IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:39:20 AM(UTC)
Lansweeper cisco fuji device not linking with connected devices
by  char   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/5/2020 9:12:07 AM(UTC)
Lansweeper Microsoft CVE-2020-1425
by  Richard_B  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/3/2020 4:29:41 PM(UTC)