Notification

Icon
Error

Parallel Palo Alto firewalls scanning issue - If one of the firewalls is scanned the other disappears

Posted: Monday, September 23, 2019 12:43:32 PM(UTC)
Erold Ruzi

Erold Ruzi

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
Hello guys,
I am having an issue with LS while scanning Palo Alto firewalls that work in tandem in active/passive mode. If one of them gets scanned, the other one disappears completely as an asset.
This is a problem I have not yet succeeded to fix after some troubleshooting and I need your help/experience. Did someone have the same issue, or is this a known bug?

PS: at first the FWs were scanned as Webservers and were both to be found and also had information about the interfaces. After I manually changed the type to firewall, I observed this behaviour.

Thank you in advance for your help!
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,982  
posted: 9/24/2019 4:02:50 PM(UTC)
It's a problem that happens every so often. It is caused by both switches having an identical MAC address, which causes Lansweeper to think they are the same asset.

This topic also covers the issue and how to resolve it: https://www.lansweeper.c...tch-asset.aspx#post39969
Erold Ruzi
#2Erold Ruzi Member Original PosterPosts: 3  
posted: 9/25/2019 9:00:24 AM(UTC)
Thank you very much. I will try this and give feedback.

Active Discussions

Lansweeper snmp trap HP 1910 switch
by  info  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:52:17 AM(UTC)
Lansweeper Lsagent cloud relay changes the scanserver value
by  ghelpdesk   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:45:11 AM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  RedWood  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:23:31 PM(UTC)
Lansweeper Not working Wake on Lan
by  RedWood   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:17:33 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  RedWood  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:06:12 PM(UTC)
Lansweeper New Web Interface
by  anpatterson03   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:05:19 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent failing - Lansweeper SSL Expired
by  nlertn-PRE  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:34:12 PM(UTC)