Notification

Icon
Error

New ticket creation not emailing the user

Posted: Friday, February 16, 2018 10:54:29 PM(UTC)
dledger

dledger

Member Original PosterPosts: 16
0
Like
We are trialing helpdesk and having an issue getting auto responses when a user creates a ticket. I have an office365 email account tied to Lansweeper support@xxxx.org. If a user sends an email to support@xxxx.org we get a new ticket in helpdesk just fine. I have set up an outgoing templet to reply to the user but the user never receives the email. If I go into our support@xxxxx.org email box I see the reply sitting in the mailbox's Helpdesk_archive folder. It looks like the outgoing email is actually being sent to Support@xxxx.org email address instead of the person who opened the ticket.

I cannot figure out why the email goes to support@xxx.org instead of the actual user who created the ticket. Any suggestions?
dledger
#1dledger Member Original PosterPosts: 16  
posted: 2/22/2018 3:37:34 PM(UTC)
Answer:

While testing we were using an agent+administrator account to send in email tickets. The system is sending those response to the helpdesk email and not the user. Any non-agent person can email a ticket and the templates work just fine.
Esben.D
#2Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 2/28/2018 6:24:06 PM(UTC)
Thank you for sharing the solution, it will most likely help others who are facing something similar.
ncc-1701
#3ncc-1701 Member Posts: 1  
posted: 9/11/2019 7:06:30 PM(UTC)
Originally Posted by: Esben.D Go to Quoted Post
Thank you for sharing the solution, it will most likely help others who are facing something similar.


I am having same issues. Support is trying to 4 days to help and no luck,,,,,
MVMIC IT LANSWEEPER
#4MVMIC IT LANSWEEPER Member Posts: 2  
posted: 11/15/2019 5:36:23 PM(UTC)
Same Issue

Active Discussions

Lansweeper Report on clients with no LSAgent
by  RobertB   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:55:32 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper report to match computer name
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/19/2020 5:02:27 PM(UTC)
Lansweeper Distinct user logins per PC
by  Bruce Garoutte   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 6:36:29 PM(UTC)
Lansweeper Software version report issue
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 4:07:20 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday - Exclude Win 2008 & Win7
by  doone128   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 1:34:36 PM(UTC)
Lansweeper Performance statistics combined into one report
by  djs1789  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/15/2020 1:50:32 AM(UTC)