Notification

Icon
Error

HPE Aruba 2930F snmp - SNMP issue

Posted: Tuesday, August 6, 2019 5:33:16 PM(UTC)
steveb

steveb

Member Original PosterPosts: 14
0
Like
We are not getting any snmp info back from our 2930f switches. When running the device tester it returns an ObjectID: 1.3.6.1.4.1.11.2.3.7.11.114 when scanning snmp but does nothing with it. Is this a lansweeper bug or possibly a firmware issue?
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 8/8/2019 1:28:23 PM(UTC)
What happens if you do a test with the devicetester? You can find it in C:\Program Files (x86)\Lansweeper\Actions\devicetester.exe
steveb
#2steveb Member Original PosterPosts: 14  
posted: 8/8/2019 3:17:13 PM(UTC)
It returns the OID I put in my initial post. All of our other switches are polled correctly except the 2930's and the snmp is set up the same as the others.
Esben.D
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 8/9/2019 2:09:57 PM(UTC)
Hmm, best bet is probably to contact support and send them screenshots. They can also give you debug options for more verbose logging.

Active Discussions

Lansweeper Report on clients with no LSAgent
by  RobertB   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:55:32 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper report to match computer name
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/19/2020 5:02:27 PM(UTC)
Lansweeper Distinct user logins per PC
by  Bruce Garoutte   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 6:36:29 PM(UTC)
Lansweeper Software version report issue
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 4:07:20 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday - Exclude Win 2008 & Win7
by  doone128   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 1:34:36 PM(UTC)
Lansweeper Performance statistics combined into one report
by  djs1789  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/15/2020 1:50:32 AM(UTC)