Notification

Icon
Error

Use a Report as a Widget - Use a Report as a Widget

Posted: Tuesday, July 2, 2019 1:31:18 PM(UTC)
Mainiac

Mainiac

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
Sorry for such a basic question. Brick wall
Can I use one of the standard reports as a widget? If so how?
David.G
#1David.G Member Administration Posts: 113  
posted: 7/3/2019 3:58:44 PM(UTC)
That's an already existing and built-in widget, which is called 'Data Report'. You can drag and drop this on a dashboard tab, select the report you would like to see and of you go!

Data Report Widget
Mainiac
#2Mainiac Member Original PosterPosts: 3  
posted: 7/3/2019 5:18:30 PM(UTC)
Thanks for all your help!!!

Active Discussions

Lansweeper non-active computer report
by  Apaulcolypse   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 5:16:21 PM(UTC)
Lansweeper Report for showing CPUs below or above
by  GBA Craig  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/18/2019 3:38:41 PM(UTC)
Lansweeper Hardware list
by  GBA Craig   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/18/2019 3:34:43 PM(UTC)
Lansweeper Top 10 users submitting tickets
by  LGuth  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/17/2019 9:29:44 PM(UTC)
Lansweeper Microsoft Patch Tuesday Report - July 2019
by  Noobmode   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/17/2019 8:48:08 PM(UTC)
Lansweeper Custom Scanning - file not existing
by  Bruce Garoutte  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/17/2019 8:19:50 PM(UTC)
Lansweeper MouseJack vulnerability affected devices report
by  Viper   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/16/2019 5:19:14 PM(UTC)
Lansweeper TPM support
by  Sander Eerdekens  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/16/2019 1:38:17 PM(UTC)