Notification

Icon
Error

Use a Report as a Widget - Use a Report as a Widget

Posted: Tuesday, July 2, 2019 1:31:18 PM(UTC)
Mainiac

Mainiac

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
Sorry for such a basic question. Brick wall
Can I use one of the standard reports as a widget? If so how?
David.G
#1David.G Member Administration Posts: 113  
posted: 7/3/2019 3:58:44 PM(UTC)
That's an already existing and built-in widget, which is called 'Data Report'. You can drag and drop this on a dashboard tab, select the report you would like to see and of you go!

Data Report Widget
Mainiac
#2Mainiac Member Original PosterPosts: 3  
posted: 7/3/2019 5:18:30 PM(UTC)
Thanks for all your help!!!

Active Discussions

Lansweeper Report Hard Disk Copiers
by  Cerona   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:11:41 PM(UTC)
Lansweeper Parallel Palo Alto firewalls scanning issue
by  Erold Ruzi  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 12:43:32 PM(UTC)
Lansweeper Remove all users from old domain
by  cmuter   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 8:03:58 PM(UTC)
Lansweeper Static IP Address
by  cycleheat  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 4:07:16 PM(UTC)
Lansweeper Bitlocker Encryption Recovery Key no information found
by  Stephane   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 2:26:19 PM(UTC)
Lansweeper InTune Scanning Issues
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 12:34:59 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 scanning issues
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 12:23:30 PM(UTC)
Lansweeper Hard Drive Tracking - Start to Finish
by  Lone Jedi  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/19/2019 8:11:56 PM(UTC)