Notification

Icon
Error

Location -> ipLocation Undefined

Posted: Tuesday, June 25, 2019 9:58:03 AM(UTC)
Michaelvds

Michaelvds

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hello,

I set up different locations and IPLocations.
When I look at the list of all the locations I notice it says "Undefined" for every location in the "IPLocation" column.

Can anyone tell me how I can connect a location to its IPLocation?

Thank you!
Michaelvds attached the following image(s):
location.jpg
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,738  
posted: 6/28/2019 9:20:28 AM(UTC)
IP Locations use the primary IP of an asset within Lansweeper. Since actual location maps do not have an IP, they won't be linked IP locations.

So, unfortunately, it won't be possible to do this at the moment.

Active Discussions

Lansweeper Uptime incorrect
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:29:08 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Not Saving New Asset
by  Terry1337   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 3:52:51 PM(UTC)
Lansweeper Email configuration
by  Ian.Prentice  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 3:14:04 PM(UTC)
Lansweeper InTune Scanning not showing all devices
by  TBRIT   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 3:12:03 PM(UTC)
Lansweeper Unique Custom Fields
by  Hendrik.VE  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 11:52:35 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Remote Screenshot Folder
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 10:24:31 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Enterprise optional?
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 10:00:22 AM(UTC)