Notification

Icon
Error

Suggestions for SonicWall Setup - Cannot get SNMP working

Posted: Thursday, June 13, 2019 9:08:15 PM(UTC)
brodiemac

brodiemac

Member Original PosterPosts: 19
0
Like
I have SNMP setup on my SonicWalls and confirmed I can read the info using the Devicetester utility. However, LANSweeper is not picking up much information. It either reads them as a webserver or Linux device. Anyone have any tips or suggestions to get this working?
Charles.X
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,933  
posted: 6/14/2019 8:37:26 AM(UTC)
Does the asset have an OID on it? It is the easiest way to verify if it was scanned using SNMP. If so I would take a look at just mapping the OID manually (Configuration\Asset Mapping).
brodiemac
#2brodiemac Member Original PosterPosts: 19  
posted: 6/14/2019 12:48:30 PM(UTC)
Again, using the Deveicetester utility provided by LANSweeper, I pulled the OID and added it as you recommended, then re-scanned the device. Same result.
Charles.X
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,933  
posted: 6/19/2019 9:25:16 AM(UTC)
What happens if you map the OID?
AZHockeyNut
#4AZHockeyNut Member Alpha Tester Posts: 235  
posted: 6/19/2019 3:32:33 PM(UTC)
If you pull the newer MIBs for with the update, there should be a way to get the OIDs out of that. I don't know if that is a simple process or not as I have not scanned mine nor used any of the Custom OID stuff yet.

Active Discussions

Lansweeper iPhone bug again????
by  Mikey!   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 5:55:37 PM(UTC)
Lansweeper deploy app that needs License
by  Guaro5555  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:03:42 PM(UTC)
Lansweeper Scanning FortiAP 221E
by  RKCar   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:59:58 PM(UTC)
Lansweeper Hyper-V guests dissapeared and reappeared
by  Cm.Cody   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:10:35 AM(UTC)
Lansweeper DB cleanup script
by  William382  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:23:43 PM(UTC)
Lansweeper Installing MS KB with Deploy
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:01:45 PM(UTC)
Lansweeper Ticket Info Meter incorrect
by  pfalls  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:27:44 PM(UTC)