Notification

Icon
Error

Deploying Software using agent

Posted: Wednesday, May 29, 2019 9:12:08 PM(UTC)
pheyns

pheyns

Member Original PosterPosts: 3
1
Like
Hi

I'd like to know whether Lansweeper has the ability to deploy software to clients using the agent. For instance, if I have systems not on my Corporate Network, hosted in Azure and they are updated into Lansweeper by using the Cloud Relay agent, does it have the ability to deploy software using that agent?

Thanks
mojo
#1mojo Member Posts: 4  
posted: 5/30/2019 9:23:00 PM(UTC)
I had made this suggestion in the LS Suggestions forum, but it was mostly rejected... I would love to see it though if any decision makers want to approach this idea again.
Susan.A
#2Susan.A Member Administration Posts: 1,536  
posted: 6/1/2019 4:34:38 AM(UTC)
It is not currently possible to run deployments using one of our scanning agents. I know this has been logged as a feature request in our system, but I don't know if/when this might be implemented.

All requests are logged in our internal system and evaluated based on a variety of factors like number of requests, feasibility, technical impact etc. I just want to clarify that mojo appears to have been referring to other forum users and not the Lansweeper team rejecting the request. We always log and evaluate requests.
David Cocke
#3David Cocke Member Posts: 2  
posted: 6/16/2019 9:23:44 PM(UTC)
I too would like this feature. More so to uninstall software, not just deploy.

Active Discussions

Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:12:44 PM(UTC)
Lansweeper Default User Date Format
by  RickW99456  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:00:51 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:20:28 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper load the disk subsystem
by  Alexey Gorbachev  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:13:17 PM(UTC)
Lansweeper Lost Configuration tab (Admin rights)
by  kspap   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:30:12 AM(UTC)
Lansweeper Deployment with different user rights
by  Jupiter_IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:39:20 AM(UTC)
Lansweeper cisco fuji device not linking with connected devices
by  char   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/5/2020 9:12:07 AM(UTC)
Lansweeper Microsoft CVE-2020-1425
by  Richard_B  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/3/2020 4:29:41 PM(UTC)