Notification

Icon
Error

Repeating Deployments

Posted: Wednesday, May 15, 2019 3:46:06 PM(UTC)
Tofu4679

Tofu4679

Member Original PosterPosts: 3
2
Like
Since we've been on 7.1.100.16 we're seeing an issue with Deployments repeating. For example, I run a deployment on machines A and B. Later on I run a deployment on machine C only, but a deployment is run on A and B again as well. This just happened when I ran a deployment for a single application on one machine, but what also triggered was a scheduled deployment from earlier in the day, for a completely different product. This has been recurring and repeatable.
mcoleman
#1mcoleman Member Posts: 6  
posted: 5/21/2019 6:39:40 PM(UTC)
Hi
Did you ever get an answer for this? We're on 7.1.100.16 as well and are currently having a big issue with scheduled deployments repeating. In our case the "Executed" column in the scheduled deployments window isn't being populated - still says "Not executed" even though it's run 5 times already (even though only being scheduled once).

We've currently stopped our Lansweeper service and I emailed everything to support but haven't heard back yet.

Thanks!
mcoleman
#2mcoleman Member Posts: 6  
posted: 5/23/2019 1:22:39 PM(UTC)
Just an update - Lansweeper has identified this as a bug and assigned it a high priority. Monitor the changelog here - https://www.lansweeper.com/changelog/ and watch for issue LAN-3330
mlachance
#3mlachance Member Posts: 13  
posted: 5/23/2019 1:25:48 PM(UTC)
This problem was occurring long before 7.1.100.16. I am glad they have finally identified it and added it to the fix list.

Active Discussions

Lansweeper Windows 10 Upgrade to 2004
by  Alex Beaumier   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:18:01 PM(UTC)
Lansweeper snmp trap HP 1910 switch
by  info   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:52:17 AM(UTC)
Lansweeper Lsagent cloud relay changes the scanserver value
by  ghelpdesk  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:45:11 AM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  RedWood   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:23:31 PM(UTC)
Lansweeper Not working Wake on Lan
by  RedWood  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:17:33 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  RedWood   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:06:12 PM(UTC)
Lansweeper New Web Interface
by  anpatterson03  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:05:19 PM(UTC)