Notification

Icon
Error

Trigger deploy when seen

Posted: Wednesday, May 22, 2019 4:20:54 PM(UTC)
bbazian

bbazian

Member Original PosterPosts: 4
0
Like
Is there a way to schedule a deployment to trigger when the computer is seen on the network? We have many that work remote and would like the software to trigger when they are seen but only deploy once till successful.
JacobH
#1JacobH Member Posts: 176  
posted: 5/22/2019 8:39:42 PM(UTC)
Deployment > Add Deployment Configuration

Execution Plan: After Scanning
Package: (Pick your Package)
Deploy On: (Group, Report, Selection) - I generally do reports so I can target whatever

bbazian
#2bbazian Member Original PosterPosts: 4  
posted: 5/22/2019 9:13:02 PM(UTC)
Thanks. Will give it a shot.
CyberCitizen
#3CyberCitizen Member Posts: 375  
posted: 5/24/2019 1:45:59 AM(UTC)
Yes as Jacob has mentioned you can create a scheduled deployment after scan.

So the moment the machine is scanned, it will start deploying it. However you want to report on a dynamic group or a report so that it doesn't keep trying to deploy to the asset.

Reports are best, however I would suggest starting with a dynamic group.

Eg If machine missing Google Chrome. Then a scheduled deployment checks that group for a list of all machines, once they are scene it deploys to the machine (note set in deployment package rescan asset). This will drop it out the dynamic group as Google Chrome is now installed etc.
bbazian
#4bbazian Member Original PosterPosts: 4  
posted: 5/24/2019 10:31:44 AM(UTC)
I did that with the report for Firefox and I excluded all clients with version 67.0. Thanks

Active Discussions

Lansweeper Windows 10 Upgrade to 2004
by  Alex Beaumier   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:18:01 PM(UTC)
Lansweeper snmp trap HP 1910 switch
by  info   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:52:17 AM(UTC)
Lansweeper Lsagent cloud relay changes the scanserver value
by  ghelpdesk  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:45:11 AM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  RedWood   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:23:31 PM(UTC)
Lansweeper Not working Wake on Lan
by  RedWood  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:17:33 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  RedWood   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:06:12 PM(UTC)
Lansweeper New Web Interface
by  anpatterson03  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:05:19 PM(UTC)