Notification

Icon
Error

Lansweeper does not detect the name of the Symantec antivirus.

Posted: Friday, February 8, 2019 7:45:39 PM(UTC)
Gerardo

Gerardo

Member Original PosterPosts: 5
0
Like
On some computers Lansweeper does not detect the name of the Symantec antivirus.
The computers if they have antivirus installed.

notice:
Antivirus: No antivirus installed.

Configuración:

Anti-Virus Software name:

Symantec AntiVirus%
Symantec Endpoint Protection%
Symantec Endpoint%
Symantec%
%Symantec%
Symantec.cloud

JacobH
#1JacobH Member Posts: 175  
posted: 2/8/2019 8:37:13 PM(UTC)
What's the name of the antivirus it's missing :)

Gerardo
#2Gerardo Member Original PosterPosts: 5  
posted: 2/8/2019 10:04:31 PM(UTC)
Originally Posted by: JacobH Go to Quoted Post
What's the name of the antivirus it's missing :)



Symantec

It only happens on Windows servers


JacobH
#3JacobH Member Posts: 175  
posted: 2/9/2019 2:07:42 PM(UTC)
is it in the software list on the server? Pick a server that it doesn't detect it on, go to software > see if it's there
Esben.D
#4Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 2/11/2019 7:03:21 PM(UTC)
This KB article gives a lot of information: https://www.lansweeper.c...virus-software-reports/

First thing to check if is the Symantec is also listed in the installed software list, and how exactly. Like Jacob mentioned.
Gerardo
#5Gerardo Member Original PosterPosts: 5  
posted: 2/12/2019 11:22:40 PM(UTC)
Hello
We update the Symantec Antivirus version on some servers and after that, lansweeper no longer recognizes it.

Previously lansweeper already detected the software.

On other computers lansweeper detects it correctly.

This is the current configuration in the software list:
Symantec AntiVirus%
Symantec Endpoint Protection%
Symantec Endpoint%
Symantec%
%Symantec%
Symantec.cloud
Esben.D
#6Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 2/15/2019 8:58:56 AM(UTC)
did you try the previous suggestions? If so, what was the result?

Active Discussions

Lansweeper Changes in the licensing model
by  mcbeathb   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 6:47:51 AM(UTC)
Lansweeper About Memory Changes
by  fjca  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:51:17 PM(UTC)
Lansweeper Wildcard in file scanning to get all files in a directory?
by  RKCar   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:03:43 PM(UTC)
Lansweeper Wishlist is dead, no responses from LS staff.
by  RobertB  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:08:12 PM(UTC)
Lansweeper Deploy installer packages not working any more
by  richv   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:06:19 PM(UTC)
Lansweeper File Scanning
by  RKCar  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:22:54 PM(UTC)
Lansweeper HP Warranty scan - broken for some products
by  zaty   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:52:38 PM(UTC)
Lansweeper How to stop deployments ?
by  Leandro Martins  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:47:22 PM(UTC)