Notification

Icon
Error

Switch & Port reports - SNMPInfo tables missing info

Posted: Wednesday, October 28, 2020 1:02:24 PM(UTC)
Maxlieb

Maxlieb

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hi,
So I used the report found here as base...

And found out there are *some* assets, that are missing from the report,
more specifically information is missing in the tblSNMPAssetMac and tblSNMPInfo tables.

Yet when you go to the asset's page in the web interface - IT DOES display the switch and port the asset is connected to!

Am I missing something? is there another table I don't know about?

Active Discussions

Lansweeper SSH - Keyboard Interactive Authentication
by  blackmoonwolf   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 5:12:41 AM(UTC)
Lansweeper Get My Documents Folder Size
by  cbraafhart  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:25:18 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Errors - Licencing and scanning
by  dnkleaf   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2020 1:02:13 PM(UTC)
Lansweeper Search for Blank Fields
by  CS Caritas Socialis IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2020 12:19:05 PM(UTC)
Lansweeper Uninstalled software still listed
by  Dennis Gewillig   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2020 9:19:19 AM(UTC)
Lansweeper Software deployment initiated by user
by  LS_enthusiast_4444   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/26/2020 9:28:18 PM(UTC)
Lansweeper Help Desk not disabling for regular users?
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/26/2020 8:18:38 PM(UTC)