Notification

Icon
Error

WMI Security (Powershell/Lansweeper)

Posted: Friday, June 4, 2010 12:49:37 AM(UTC)
Cobra7

Cobra7

Member Posts: 143
0
Like
Not directly related to Lansweeper but it is affecting Lansweeper.

I'm trying to use Powershell to access the Win32_printer on various PC's.

When I do my own I can see all printers:
Code:
Get-WMIObject -class Win32_printers


When I do my own via network, I can also see my own:
Code:
Get-WMIObject -class win32_printers -computername (PC name)


When I do someone elses PC, I can only see local printers, not the network (mapped) printers
Code:
Get-WMIObject -class Win32_printers -computername (PC name)


When I do someone elses PC with the current user credentials, I can see everything:
Code:
$cred = get-credentials;get-wmiobject -credentials $cred -class Win32_printers -computername (PC name)


When I do the above as domain administrator, I can only see local printers.

Also when I check the printers on a PC under Lansweeper, I also only see local printers.

I know I am set up as a local admin on these PC's just like domain administrator, so anyone know whats going on?
Lansweeper
#1Lansweeper Member Administration  
posted: 6/4/2010 9:39:03 AM(UTC)
From what I understand Win32_printer shows the printers for the current user and the printers installed for everyone.
The current user is in this case the user performing the lansweeper scan.
Cobra7
#2Cobra7 Member  
posted: 6/4/2010 5:06:11 PM(UTC)
*ponders* So my guess is when I run the query with my credentials, it looks for default printers and printers under my profile (which there are none).

That must also be why Lansweeper (useing domain administrator credentials) doesn't see the users printers either.

Thanks for the info.

Active Discussions

Lansweeper HDD changes on assets
by  degett   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 9:22:33 PM(UTC)
Lansweeper AD Computers there are not in an Group
by  Diego Tomazzoni  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:45:03 PM(UTC)
Lansweeper Monitor URL without getting 401 error??
by  SPSBuffalo   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:18:30 PM(UTC)
Lansweeper Ticket API
by  Michael.V  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:11:14 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk Feature Requests
by  TheAntioch   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:02:08 PM(UTC)
Lansweeper Shut off New Features
by  KrisNelson  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 7:15:07 PM(UTC)
Lansweeper Import Ticket Date Error
by  deziner22   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 6:56:02 PM(UTC)
Lansweeper Warranty Info
by  mrdaytrade  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 6:29:29 PM(UTC)