Notification

Icon
Error

TPM support

Posted: Monday, July 21, 2014 4:22:10 AM(UTC)
newbpc

newbpc

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
Hello

I am trying to report of hardware sitting on our network that has the TPM module.

is there a predefined report for this?
Lansweeper
#1Lansweeper Member Posts: 13,442  
posted: 7/22/2014 6:56:11 PM(UTC)
Yes, there's a report called "Computer: Trusted Platform Modules". It can be found under Reports/View All Reports. Note that you can always perform a search to find specific reports.
newbpc
#2newbpc Member Original PosterPosts: 2  
posted: 7/23/2014 12:11:20 AM(UTC)
i am finding it is not accurate
Lansweeper
#3Lansweeper Member Posts: 13,442  
posted: 7/23/2014 3:01:41 PM(UTC)
We pull TPM info from the Win32_TPM WMI (Windows Management Instrumentation) class: http://msdn.microsoft.co...376484%28v=vs.85%29.aspx
If WMI returns incorrect data, there is nothing we can do about this.

Note that the data collected by Lansweeper will only reflect what is stored in WMI if you are running the latest Lansweeper release and if your machines have recently and successfully been rescanned.
Sander Eerdekens
#4Sander Eerdekens Member Posts: 2  
posted: 7/16/2019 1:38:17 PM(UTC)
Anyone experiencing the "not accurate" issue:
We experienced the same and found the cause.

We were both doing active scans with scanning credentials,
and were using the lspush in the logon script.

When lspush was run using the logon script, all TPM information disappeared in lansweeper.
When a sceduled en manual scan was run using the scanning credentials, TPM info reappeared.

This might be related:
https://www.lansweeper.c...nerated-during-scanning/

Our solution/workaround was to drop the lspush from logon script,
and move to lspush using a sceduled task to trigger at logon, but using admin credentials.

Active Discussions

Lansweeper Uninstall Software - Mozilla Firefox
by  Carl_Allen   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:44:36 AM(UTC)
Lansweeper Installation Parameters
by  PeterG  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/8/2020 10:11:51 PM(UTC)
Lansweeper embedded questions
by  mkergan   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/20/2019 5:19:46 PM(UTC)
Lansweeper Result: Deployment ended: The environment is incorrect.
by  mkergan  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/19/2019 6:31:44 PM(UTC)
Action Dameware Remote Support tool
by  Jaimee Sellers   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/18/2019 4:14:18 PM(UTC)
Lansweeper Number Of Application Hang Event ID 1002 Count , Null
by  HRS  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/29/2019 9:42:49 PM(UTC)
Action Change Windows domain PC Name
by  DaveDischord   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2019 10:36:02 PM(UTC)
Lansweeper LsRemote.exe Background Image Removal
by  Martin Frey  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2019 11:40:23 AM(UTC)