Notification

Icon
Error

Hard coded agents - My remote devices havea hard coded server name in their configuration file.

Posted: Thursday, June 10, 2021 4:48:37 PM(UTC)
KenDMan

KenDMan

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
My remote devices have a hard coded Lansweeper server name in their configuration file. That server is being decommissioned. A new server with new name and IP address is up and running. How do I get my clients that have the old server name hard coded in their config file changed to reflect the new server name (actually a DNS aliase)?
Brandon
#1Brandon Member Posts: 154  
posted: 6/10/2021 8:21:57 PM(UTC)
Create a deployment with the server changed in the install parameters, then deploy it.

Active Discussions

Lansweeper RPC Unavailable error
by  Greeno   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:15:07 PM(UTC)
Lansweeper Exclude Search
by  pryan67   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 4:01:43 PM(UTC)
Lansweeper Report: All Apple Mac devices with Memory RAM asset
by  gabrielo  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 3:17:24 PM(UTC)
Lansweeper Does technical support for LS really respond?
by  tosch   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 12:48:50 PM(UTC)
Lansweeper Deployment packages using lsagent
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 11:44:33 PM(UTC)
Lansweeper INFO DateTimeService time refresh
by  ZachO21   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/15/2021 4:23:15 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk tabs always regenarated
by  Carla  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/14/2021 9:49:27 PM(UTC)