Notification

Icon
Error

LSAgent Wrong Domains for Users

Posted: Monday, April 12, 2021 10:13:32 PM(UTC)
Notonyourradar

Notonyourradar

Member Original PosterPosts: 23
0
Like
We have multiple domains for user accounts, and on computers that are in Domain 1 with users logged in from Domain 2, the asset page for the computer will be list as Domain1/username despite users not having accounts in that domain. It makes it so we can't look the PC up by username.

If we to a traditional scan on a machine, it will appear correctly. Any Ideas?
ggbce
#1ggbce Member Posts: 5  
posted: 4/14/2021 3:09:19 PM(UTC)
Hi,

We have the same problem in our environment. Randomly the user domain information is wrong in the Asset summary page.

Example:

I show the Asset "PC1". This Windows computer is member of domain named "MYDOM". In the Summary, the "Last User" field show my: MYDOM\user55... But in fact, It don't exist any "user55" in my domain MYDOM !!!

The "user55" is a local user.

Then, LS should show me:

PC1\user55 or just user55. But certainly not MYDOM\user55 because it not exist ! In hope someone a DEV team will show this message and fix in next releases.

Active Discussions

Lansweeper Using tblO365User report for devices Out of warranty
by  QueryLSTech   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:15:37 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets, random monitor unique keys
by  kloosterd  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:00:34 PM(UTC)
Lansweeper Scanning - nothing appears in the queue
by  LS IT Admins   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:08:22 AM(UTC)
Lansweeper Broken scanning of AD
by  LS IT Admins  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:59:35 AM(UTC)
Lansweeper New ticket auto-assignment & default state
by  Brandon   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2021 5:21:31 PM(UTC)
Lansweeper Automatic Follow-Up for Tickets
by  Francis Lee Mondia - Endace  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 11:06:51 PM(UTC)
Lansweeper Can't see devices on Lansweeper
by  vqT4cDoP9iXyMZwoDUWU   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 8:33:21 PM(UTC)
Lansweeper LAPS managed password
by  SystemAdmin  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 6:08:42 PM(UTC)