Notification

Icon
Error

Language translation not working anymore - Translation not working

Posted: Tuesday, January 19, 2021 6:03:19 PM(UTC)
Florian

Florian

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hi,

after changing the IIS Port and restarting the IISExpress Service, i am facing the issue that translations dont seem to work anymore.

User Settings are set to German but all Text displayed changed to english. Still have the issue, even after reverting the changes and rebooting the whole Server.

Anyone know how to fix it?

Active Discussions

Lansweeper update ticket attributes by email / tickets anywhere
by  tombingeman   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 12:45:36 AM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  miharix  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:23:13 PM(UTC)
Lansweeper Export Ticket List
by  Yassine Dakir   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:29:07 PM(UTC)
Lansweeper AWS scanning appears to only cover 1 account
by  Vincent Pollock  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 9:26:04 PM(UTC)
Lansweeper TCP 445 to external IP during LS scan?
by  jvogler   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 8:02:06 PM(UTC)
Lansweeper Use Wildcard for User Name in Allowed Administrator
by  FP   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 10:33:25 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk report for tickets for all on one reason
by  TimHolmes1973  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 7:22:56 PM(UTC)