Notification

Icon
Error

How to enable HTTPS in ver 6.0.150.60

Posted: Tuesday, January 19, 2021 1:11:19 PM(UTC)
Duncan.Miles

Duncan.Miles

Member Original PosterPosts: 9
0
Like
Afternoon All,

I'm using ver 6.0.150.60 of Lansweeper without any issues, we have the Premium-Unlimited Assets licence.

I need to secure access and enable HTTPS but there doesn't appear to be a setting for this. Does anyone know how to enable?

Thanks in advance

Active Discussions

Lansweeper LSAgent Rescan Asset
by  marck1024   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:11:53 PM(UTC)
Lansweeper Allowing a role to create asset groups
by  mh6543   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 10:00:40 PM(UTC)
Lansweeper Export LsAgent Assets
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 7:26:32 PM(UTC)
Lansweeper Asset Uptime "Asset on total"
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 3:07:35 PM(UTC)
Lansweeper Scanning for Static Routes?
by  ChrisParr  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 12:43:28 PM(UTC)
Lansweeper lansweeperuser sql database permissions
by  David K.   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 11:54:38 PM(UTC)
Lansweeper Scanning certificates
by  Vincent Pollock  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 8:35:11 PM(UTC)