Notification

Icon
Error

Update some, not all Scan servers

Posted: Thursday, July 9, 2020 1:49:35 PM(UTC)
wayneRex

wayneRex

Member Original PosterPosts: 10
0
Like
Hello

I have access to the Main Lansweeper server and only 2 of the 4 scan servers.

If i update the Main Lansweeper server and 2 of the scan servers i have access to, will the out of date scan servers still work?

Thank you

Wayne
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 43  
posted: 7/10/2020 2:08:09 PM(UTC)
It is crucial to have all scanning servers on the same version.
When an updated scanning server starts after the update, it will trigger update scripts to update the database. As a result you will have an updated database, and a few out of date scanning servers. This could cause inconsistencies, scanning errors, and possibly also database errors.

The impact however also depends on the gap between the new and old version you are running.

Active Discussions

Lansweeper Software List by Computer/Server Name
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:06:43 AM(UTC)
Lansweeper Asset: Duplicate Serial Number (Built-in)
by  brodiemac-too   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 1:28:56 PM(UTC)
Lansweeper A Simple Report (or so I thought)
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 11:30:45 AM(UTC)
Lansweeper Paid Report Writer Service
by  endyk   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/4/2020 11:56:20 AM(UTC)
Lansweeper Multiple Computers per User
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/30/2020 12:43:38 PM(UTC)
Lansweeper Workstations with No AV
by  brodiemac-too   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/29/2020 7:44:53 PM(UTC)
Lansweeper AV Audit Report
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/29/2020 5:17:42 PM(UTC)