Notification

Icon
Error

Mapped Drives Incorrect - LS Mapped Drives not correct

Posted: Tuesday, July 7, 2020 5:03:01 PM(UTC)
GeneDi

GeneDi

Member Original PosterPosts: 3
1
Like
Hi Everyone,

I've been told that the LS Mapped Drive report searches the registry for persistent network drive connections.

I'm finding many machines that have those keys in the registry but they are not appearing on the report.

Am I misunderstanding this functionality or is something not working?

thank you in advance,

GeneDi
cycleheat
#1cycleheat Member Posts: 35  
posted: 7/7/2020 5:21:32 PM(UTC)
My report is empty... which is odd because every machine has persistent mapped drives.

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Workflow
by  lswanson   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:12:21 PM(UTC)
Lansweeper Changing to remote scanning due to COVID
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:35:26 PM(UTC)
Lansweeper Not giving hackers the Domain Admin password / account
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:27:13 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent failing - Lansweeper SSL Expired
by  lansweeper25t34  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:33:28 PM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  EDV_OHZ   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:26 PM(UTC)
Lansweeper Merge Asset button
by  KeithBecker  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:27:54 PM(UTC)
Lansweeper Merge Two Assets or Update Based on Serial Number
by  KeithBecker   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:25:16 PM(UTC)
Lansweeper Hyper-V guest assets
by  bgstein  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 5:50:24 PM(UTC)