Notification

Icon
Error

Monitor open process

Posted: Tuesday, July 7, 2020 3:10:48 PM(UTC)
Renato

Renato

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I would like to monitor a process for a specific system, its name is CProc.exe * 32, I tried to find something but I couldn't find it.
CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 374  
posted: 7/13/2020 4:47:21 AM(UTC)
Originally Posted by: Renato Go to Quoted Post
I would like to monitor a process for a specific system, its name is CProc.exe * 32, I tried to find something but I couldn't find it.


Lansweeper doesn't do real time monitoring as such, it wasn't designed for monitor processes. When it does an inventory scan it writes the details to a database which is what is supplied, you could create a deployment report that checks if the process is running etc, but it depends on what you are trying to acomplish.

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Workflow
by  lswanson   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:12:21 PM(UTC)
Lansweeper Changing to remote scanning due to COVID
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:35:26 PM(UTC)
Lansweeper Not giving hackers the Domain Admin password / account
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:27:13 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent failing - Lansweeper SSL Expired
by  lansweeper25t34  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:33:28 PM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  EDV_OHZ   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:26 PM(UTC)
Lansweeper Merge Asset button
by  KeithBecker  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:27:54 PM(UTC)
Lansweeper Merge Two Assets or Update Based on Serial Number
by  KeithBecker   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:25:16 PM(UTC)
Lansweeper Hyper-V guest assets
by  bgstein  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 5:50:24 PM(UTC)