Notification

Icon
Error

SCCM - Overrighting Lansweeper Info

Posted: Monday, February 24, 2020 9:39:00 PM(UTC)
The Boss

The Boss

Member Original PosterPosts: 6
0
Like
Hello,

I was wondering if there was a way to turn off SCCM information from overwriting the information on the Lansweeper asset page specifically the "Operating System" information rather then showing, Windows NT Advanced Server 6.3 (64 bit) I would like it to show Windows Server 2012 R2 Datacenter like it did before I integrated the SCCM scanning info into Lansweeper.

Thanks!

The Boss attached the following image(s):
Capture.JPG

Active Discussions

Lansweeper Find machines missing any 1 of several apps
by  BennettL   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:35:28 PM(UTC)
Lansweeper Max Software Version and Deploy to Only Outdated
by  GenDev   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:06:50 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday - Superseded MS Updates
by  doone128  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:27:10 AM(UTC)
Lansweeper Report on basic Router information
by  Liljack  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/30/2020 7:44:22 AM(UTC)
Lansweeper Windows: Static IP address configured (Built-in)
by  RobinPSU   Go to last post Go to first unread
Last post: 3/27/2020 8:52:12 PM(UTC)
Lansweeper Adding top user to asset report
by  Argon0  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/26/2020 5:20:51 PM(UTC)