Notification

Icon
Error

SCCM - Overrighting Lansweeper Info

Posted: Monday, February 24, 2020 9:39:00 PM(UTC)
The Boss

The Boss

Member Original PosterPosts: 6
1
Like
Hello,

I was wondering if there was a way to turn off SCCM information from overwriting the information on the Lansweeper asset page specifically the "Operating System" information rather then showing, Windows NT Advanced Server 6.3 (64 bit) I would like it to show Windows Server 2012 R2 Datacenter like it did before I integrated the SCCM scanning info into Lansweeper.

Thanks!

The Boss attached the following image(s):
Capture.JPG

Active Discussions

Lansweeper Unable to send to External Email
by  pryan67   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:21:01 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper assets not being Scanned
by  Jordan  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:42:22 PM(UTC)
Lansweeper Database size growing too large
by  bladd   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:26:44 PM(UTC)
Lansweeper Searching Specific File
by  mzipperer  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:23:29 PM(UTC)
Lansweeper Exchange 2010 information is not populating
by  Moe   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:30:38 PM(UTC)
Lansweeper Routinely Exploited Vulnerabilities Query Report
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:25:31 PM(UTC)
Lansweeper Creating a report for new devices every 2 hours to alert
by  Moe   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 7:26:11 PM(UTC)
Lansweeper Changes in the licensing model
by  BullGates  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 6:27:23 PM(UTC)