Notification

Icon
Error

Report for one asset - a Router - need 5 fields only in report - How to select one asset and select fields for a report

Posted: Thursday, February 20, 2020 4:51:48 PM(UTC)
milty

milty

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I took a quick look at the SQL tutorial but still require assistance. I need to run a report on either one Asset or a group of assets - 6, and select particular fields to be exported to Excel. Is this possible? When I ran the "Standard" report and viewed the query box - fields/rows are missing - I need IF, Alias, Asset, Type, and Vlan - I only see AssetName, AssetTypename, and a few others but not the ones I listed above.

Thanks,

Milty

milty attached the following image(s):
Report.JPG

Active Discussions

Lansweeper Close ticket failed
by  JohnnyL   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:51:21 PM(UTC)
Lansweeper SNMP Asset dont work
by  implenia  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:44:02 PM(UTC)
Lansweeper Remote IT Asset MGMT during the Covid-19 Crisis
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:14:27 PM(UTC)
Lansweeper Unable to transfer user's data prior to removal
by  jbruyet  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 11:40:35 PM(UTC)
Lansweeper Scanning IP Range Subnet
by  ethanthekiwi   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 9:16:35 PM(UTC)
Lansweeper Toner Levels Missing
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 8:42:19 PM(UTC)
Lansweeper WLC 5508 question
by  Faktotum   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 1:10:23 PM(UTC)
Lansweeper SNMPv3 global credentials ?
by  JeremySG  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 9:01:16 AM(UTC)