Notification

Icon
Error

Launch TeamViewer from inside LanSweeper - Launch TeamViewer from inside LanSweeper

Posted: Tuesday, February 18, 2020 10:21:56 PM(UTC)
Tim Briney

Tim Briney

Member Original PosterPosts: 1
1
Like
We have TeamViewer installed on all our machines, I would like to launch TeamViewer from inside of LanSweeper instead of using Remote Desktop. Does anyone have an idea how to do this?
Thanks for your help.

Tim
CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 368  
posted: 2/19/2020 12:16:12 AM(UTC)
Teamviewer requires a client ID, so it's not a simple easy task.

The accepted solution here is the best we have and I have used it, works ok.

https://www.lansweeper.c...om-Action.aspx#post44452

Active Discussions

Lansweeper Custom OID Scan - HP C3000 Blade Enclosure
by  Fille   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/9/2020 11:49:33 AM(UTC)
Lansweeper Mobotix Camera
by  SSE  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/23/2020 1:34:11 PM(UTC)
Lansweeper mobile devices (android, ios) not found in scan
by  Luan Costa   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/27/2020 2:42:06 PM(UTC)
Lansweeper Ubiquiti Unifi OID and MIB files
by  cscherrey  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/4/2019 10:05:38 PM(UTC)
Lansweeper Konica Minolta print counters
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/12/2019 8:57:25 AM(UTC)
Lansweeper Cisco Catalyst Switch
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/24/2019 10:28:29 AM(UTC)
Lansweeper Palo Alto Firewalls
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/24/2019 10:22:58 AM(UTC)
Lansweeper Lanier MP Printers
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/28/2019 10:06:16 AM(UTC)