Notification

Icon
Error

embedded questions - Answer embedded questions during install

Posted: Friday, December 20, 2019 5:19:46 PM(UTC)
mkergan

mkergan

Member Original PosterPosts: 5
0
Like
I am relatively new to Lansweeper. I have been getting "Result: Deployment ended: Incorrect function". I think I have narrowed it down to embedded questions during installation, ie, do you want to install to this directory, etc. Is there a batch file or procedure to answer those questions?

Active Discussions

Lansweeper Close ticket failed
by  JohnnyL   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:51:21 PM(UTC)
Lansweeper SNMP Asset dont work
by  implenia  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:44:02 PM(UTC)
Lansweeper Remote IT Asset MGMT during the Covid-19 Crisis
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:14:27 PM(UTC)
Lansweeper Unable to transfer user's data prior to removal
by  jbruyet  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 11:40:35 PM(UTC)
Lansweeper Scanning IP Range Subnet
by  ethanthekiwi   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 9:16:35 PM(UTC)
Lansweeper Toner Levels Missing
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 8:42:19 PM(UTC)
Lansweeper WLC 5508 question
by  Faktotum   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 1:10:23 PM(UTC)
Lansweeper SNMPv3 global credentials ?
by  JeremySG  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2020 9:01:16 AM(UTC)