Notification

Icon
Error

Make CC Users selection required - Make CC Users selection required by User on Facilities ticket type

Posted: Tuesday, December 3, 2019 10:54:48 PM(UTC)
Chip

Chip

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hello,

Is there a way to make a CC Users selection required by the User on a specific ticket type?

Our Facilities department is an Agent Team and they would like the User to be required to make a CC Users selection on their Facilities ticket type. They want all users to add their supervisor as the CC User.

Did not see a way to make selection of CC Users required. Can only give User access to this control, or hide.
Cannot create new custom field to select AD users like CC Users control.

Reports were suggested as an option for similar question in forum. In this case, the Facilities work could already be done by the time the Super got and reviewed the report containing all subordinates’ Facilities requests, so not a great solution.

Thanks for any help you can provide!
Aaron

Erik.T
#1Erik.T Member Administration Posts: 63  
posted: 2/14/2020 8:41:07 AM(UTC)
Hi Aaron Bicchieri,

I've moved it on the wishlist since it's on our customer wishlist.
Chip
#2Chip Member Original PosterPosts: 2  
posted: 2/14/2020 5:03:24 PM(UTC)
Thanks for doing that and letting me know, Erik. Much appreciated. Take care.

Aaron

Active Discussions

Lansweeper SNMPv3 global credentials ?
by  JeremySG   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 9:01:16 AM(UTC)
Lansweeper Help Desk not disabling for regular users?
by  Hagobian  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:20:17 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan wol.exe issue
by  Socal_s197   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:08:02 PM(UTC)
Lansweeper Changing DNS Servers via CMD or PowerShell
by  TheITGuy  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:46:06 PM(UTC)
Lansweeper Scanning IP Range Subnet
by  TheITGuy   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:42:04 PM(UTC)
Lansweeper Access LS Knowledge base from outside network
by  TheITGuy  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:36:55 PM(UTC)
Lansweeper Problems with deploying PowerShell script
by  TheITGuy   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:29:45 PM(UTC)
Lansweeper Swap asset details between 2 computers?
by  Mindspiked  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:47:03 PM(UTC)