Notification

Icon
Error

Last user on domain asset page

Posted: Tuesday, November 26, 2019 4:29:09 PM(UTC)
MacPhail

MacPhail

Member Original PosterPosts: 2
2
Like
In previous builds, the asset page for my domain had the last username as a field. I used that a lot.

In the current build, 7.2.105.2, it's not there any longer. First, why was it removed and, second, can it be put back?

Thanks!
GFSItdept
#1GFSItdept Member Posts: 1  
posted: 11/29/2019 4:51:49 PM(UTC)
I am missing this information in my new build also. It is very valuable to see who the user of the system is for troubleshooting. Is there a fix for this out yet?

Thanks!

Active Discussions

Lansweeper Software Missing Report
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 6:09:28 PM(UTC)
Lansweeper Assets without Asset Location
by  JLangthaler  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/5/2019 12:44:19 PM(UTC)
Lansweeper Installed Memory report
by  lansend   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/2/2019 8:15:53 PM(UTC)
Lansweeper Custom OID Report
by  bramassendorp  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/2/2019 4:42:48 PM(UTC)
Lansweeper Report thats showing Windows machines when AV is not like =
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/28/2019 5:56:51 PM(UTC)
Lansweeper dhcp addresses available
by  Cesco93   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/28/2019 2:56:02 PM(UTC)
Lansweeper All Assets Report on all IP-addresses and MAC-addresses
by  Tommy75  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/27/2019 11:54:44 AM(UTC)