Notification

Icon
Error

Error: Invalid length parameter passed to the LEFT or SUBSTRING function. - Error recived when running a report

Posted: Tuesday, November 5, 2019 8:36:07 PM(UTC)
pfenton

pfenton

Member Original PosterPosts: 27
0
Like
This report worked fine until the last Lansweeper update: 7.2.105.2. Now I get the error message: Error: Invalid length parameter passed to the LEFT or SUBSTRING function.

Select Top 1000000 tblAssets.AssetID,
tblAssets.AssetName,
SubString(tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Account Name:',
tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Account Domain', tblNtlogMessage.Message))
+ 14, CharIndex('Account Domain:', tblNtlogMessage.Message,
CharIndex('Logon Type:', tblNtlogMessage.Message)) -
CharIndex('Account Name:', tblNtlogMessage.Message,
CharIndex('Account Domain', tblNtlogMessage.Message)) - 14) As Account,
SubString(tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Account Domain:',
tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Logon Type:', tblNtlogMessage.Message)) +
16, CharIndex('Failure Information:', tblNtlogMessage.Message) -
CharIndex('Account Domain:', tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Logon Type:',
tblNtlogMessage.Message)) - 16) As 'Account Domain',
SubString(tblNtlogMessage.Message, CharIndex('Failure Reason:',
tblNtlogMessage.Message) + 16, CharIndex('Status', tblNtlogMessage.Message) -
CharIndex('Failure Reason:', tblNtlogMessage.Message) - 16) As Reason,
tblNtlog.TimeGenerated
From tblAssets
Inner Join tblAssetCustom On tblAssets.AssetID = tblAssetCustom.AssetID
Inner Join tblNtlog On tblAssets.AssetID = tblNtlog.AssetID
Inner Join tblNtlogMessage On tblNtlogMessage.MessageID = tblNtlog.MessageID
Inner Join tblNtlogSource On tblNtlogSource.SourcenameID =
tblNtlog.SourcenameID
Where tblNtlog.TimeGenerated > GetDate() - 1 And tblNtlog.Eventcode = 4625 And
tblAssetCustom.State = 1
Order By tblNtlog.TimeGenerated Desc

Active Discussions

Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:12:44 PM(UTC)
Lansweeper Default User Date Format
by  RickW99456  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:00:51 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:20:28 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper load the disk subsystem
by  Alexey Gorbachev  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:13:17 PM(UTC)
Lansweeper Lost Configuration tab (Admin rights)
by  kspap   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:30:12 AM(UTC)
Lansweeper Deployment with different user rights
by  Jupiter_IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:39:20 AM(UTC)
Lansweeper cisco fuji device not linking with connected devices
by  char   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/5/2020 9:12:07 AM(UTC)
Lansweeper Microsoft CVE-2020-1425
by  Richard_B  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/3/2020 4:29:41 PM(UTC)