Notification

Icon
Error

Vmware Vcenter and Hosts not scanning

Posted: Tuesday, October 22, 2019 8:33:17 PM(UTC)
pkamacho

pkamacho

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I'm unable to retrieve all the details after scanning Vmware Vcenter, only shows Manufacturer, DNS and Description information, nothing else.
vCenter Server 6.7.0
MOB service enabled

When Scanning VMware ESXi 5.5 indivitually I get the error below.
Errors found while scanning:
No valid credentials found

Active Discussions

Lansweeper Unable to send to External Email
by  pryan67   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:21:01 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper assets not being Scanned
by  Jordan  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:42:22 PM(UTC)
Lansweeper Database size growing too large
by  bladd   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:26:44 PM(UTC)
Lansweeper Searching Specific File
by  mzipperer  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:23:29 PM(UTC)
Lansweeper Exchange 2010 information is not populating
by  Moe   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:30:38 PM(UTC)
Lansweeper Routinely Exploited Vulnerabilities Query Report
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:25:31 PM(UTC)
Lansweeper Creating a report for new devices every 2 hours to alert
by  Moe   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 7:26:11 PM(UTC)
Lansweeper Changes in the licensing model
by  BullGates  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/4/2020 6:27:23 PM(UTC)