Notification

Icon
Error

HPE Aruba 2930F snmp - SNMP issue

Posted: Tuesday, August 6, 2019 5:33:16 PM(UTC)
steveb

steveb

Member Original PosterPosts: 10
0
Like
We are not getting any snmp info back from our 2930f switches. When running the device tester it returns an ObjectID: 1.3.6.1.4.1.11.2.3.7.11.114 when scanning snmp but does nothing with it. Is this a lansweeper bug or possibly a firmware issue?
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,822  
posted: 8/8/2019 1:28:23 PM(UTC)
What happens if you do a test with the devicetester? You can find it in C:\Program Files (x86)\Lansweeper\Actions\devicetester.exe
steveb
#2steveb Member Original PosterPosts: 10  
posted: 8/8/2019 3:17:13 PM(UTC)
It returns the OID I put in my initial post. All of our other switches are polled correctly except the 2930's and the snmp is set up the same as the others.
Esben.D
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,822  
posted: 8/9/2019 2:09:57 PM(UTC)
Hmm, best bet is probably to contact support and send them screenshots. They can also give you debug options for more verbose logging.

Active Discussions

Lansweeper Lansweeper Reporting Old Assets as New
by  Jpatterson   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:09:00 PM(UTC)
Lansweeper Change History or Restore of Custom Reports?
by  GoHawks5  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 4:20:52 PM(UTC)
Lansweeper agents can't create new tabs
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:51:07 PM(UTC)
Lansweeper Schedule/Calendar Ticket
by  enush  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:46:21 PM(UTC)
Lansweeper Admins view all helpdesk tickets
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:44:50 PM(UTC)
Lansweeper Features Questions
by  datev   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:03:03 PM(UTC)
Lansweeper Assets disappearing
by  Ian.Prentice  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 11:39:52 AM(UTC)