Notification

Icon
Error

SQL query to change status of assets

Posted: Thursday, August 1, 2019 4:43:37 PM(UTC)
Kreg

Kreg

Member Original PosterPosts: 26
0
Like
Hi there,

Has anyone ever tried to change the status for many assets via SQL?

We need to change the status for 800 devices.
Based on the serial number lists
Currently there are several states (A/B/C...) I need my 800 serial numbers to be in the "D" state.
Any chance to do that easily ?

Many thanks!
Kreg
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 8/2/2019 8:08:12 AM(UTC)
tblstate has the state ID's of all the states in your installation.
tblassetcustom holds the state of the asset.

So basically, find the state ID you want to switch to. Create an update script with your condition.
Kreg
#2Kreg Member Original PosterPosts: 26  
posted: 8/2/2019 4:10:50 PM(UTC)
Originally Posted by: Esben.D Go to Quoted Post
tblstate has the state ID's of all the states in your installation.
tblassetcustom holds the state of the asset.

So basically, find the state ID you want to switch to. Create an update script with your condition.


Thanks,
Yes very simple in fact ;)

Active Discussions

Lansweeper Report on clients with no LSAgent
by  RobertB   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:55:32 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper report to match computer name
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/19/2020 5:02:27 PM(UTC)
Lansweeper Distinct user logins per PC
by  Bruce Garoutte   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 6:36:29 PM(UTC)
Lansweeper Software version report issue
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 4:07:20 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday - Exclude Win 2008 & Win7
by  doone128   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/17/2020 1:34:36 PM(UTC)
Lansweeper Performance statistics combined into one report
by  djs1789  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/15/2020 1:50:32 AM(UTC)