Notification

Icon
Error

Update relation: Owned by from Active Directory

Posted: Monday, July 22, 2019 8:03:06 AM(UTC)
davdyv

davdyv

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hi,

What is the best way to update "Owned by" relation from Active Directory field "handled by" ?


Thanks David
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,965  
posted: 7/23/2019 1:21:26 PM(UTC)
The managed by field is scanned by Lansweeper. I've not seen the handled by field before.

If it is in the Lansweeper database, then obviously it is technically possible. But you would have to insert the results of a query back into the Lansweeper database and in the right tables etc.

Easiest would likely be to grab a list of owners and insert that into the database or otherwise just link it manually.

Active Discussions

Lansweeper Report for Microsoft Win 7 Extended Support
by  AndyCTC   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 10:11:09 AM(UTC)
Report Center All switches and the assets connected to them
by  NWSF  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:23:34 PM(UTC)
Lansweeper Report showing single asset type
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/11/2019 10:02:41 PM(UTC)
Report Center .Net 4.5 through 4.8 report - Reg Key scanning based
by  Martin Schulz  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/11/2019 11:55:24 AM(UTC)
Lansweeper Assets and Owner listing help
by  ssmarr5   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/10/2019 9:23:09 PM(UTC)
Lansweeper HPE SAS Solid State Drives failure report
by  Tommy75  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/10/2019 8:04:05 AM(UTC)
Lansweeper Adding Owner/User information to Assets:All column report
by  ssmarr5   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/10/2019 12:15:01 AM(UTC)
Lansweeper Software Missing Report
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/6/2019 6:09:28 PM(UTC)