Notification

Icon
Error

Lansweeper Not Saving New Asset - I'm using the free version with under 100 assets.

Posted: Friday, July 19, 2019 3:52:51 PM(UTC)
Terry1337

Terry1337

Member Original PosterPosts: 7
0
Like
I have been trying to add a new printer to our inventory. When I enter the information and click on the save asset nothing happens. If I go to the full asset list the new asset is not there. I then went and deleted some assets and tried again without any success. What should I try to fix the issue?

Thanks,
Terry
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,765  
posted: 7/22/2019 3:50:58 PM(UTC)
Not quite sure. I'm assuming that the printer is not connected to the network if you're trying to add it manually.

You could take a look in the errorlog (Lansweeper\Service\errorlog.txt) or the weberrorlog (Lansweeper\Website\App_Data). See if there is anything useful in there.
Esben.D
#2Esben.D Member Administration Posts: 1,765  
posted: 7/22/2019 3:54:17 PM(UTC)
Also, head over to the download page and make sure you have the lastest release.

https://www.lansweeper.com/update-lansweeper/
Terry1337
#3Terry1337 Member Original PosterPosts: 7  
posted: 7/25/2019 4:30:02 PM(UTC)
Originally Posted by: Esben.D Go to Quoted Post
Not quite sure. I'm assuming that the printer is not connected to the network if you're trying to add it manually.

You could take a look in the errorlog (Lansweeper\Service\errorlog.txt) or the weberrorlog (Lansweeper\Website\App_Data). See if there is anything useful in there.


All the listings post a number than INFO and FreeLansweeper
Terry1337
#4Terry1337 Member Original PosterPosts: 7  
posted: 7/25/2019 4:33:37 PM(UTC)
Originally Posted by: Esben.D Go to Quoted Post
Also, head over to the download page and make sure you have the lastest release.

https://www.lansweeper.com/update-lansweeper/


I have version 7.1.100.16 which is the latest update.

Active Discussions

Lansweeper Email attachments
by  krejar   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 10:15:07 PM(UTC)
Lansweeper HP Printer not showing correctly
by  Fathom  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 4:14:55 PM(UTC)
Lansweeper Install LsAgent on Mac
by  Jonnym   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/14/2019 10:14:08 AM(UTC)
Lansweeper Asset State Question
by  rtaylor  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 5:53:24 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent Version
by  roberto.m  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 3:33:50 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper and snmp v3
by  Justin5135   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 7:07:22 PM(UTC)
Lansweeper Hikvision CCTV Cameras SNMP scan
by  thejduk  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 2:34:05 PM(UTC)